АО WinnerLex на PKI-FORUM UA 2017

03.10.2017
АО WinnerLex на PKI-FORUM UA 2017 АО WinnerLex на PKI-FORUM UA 2017

Прийнявши до уваги вступ в силу угоди про Асоціацію між Європейським Союзом і Україною назріває необхідність детального і професійного обговорення перспектив створення нових схем електронної ідентифікації, що дозволяють підняти на вищий рівень систему безмежних процесів довірчих послуг, як важливої ​​складової життя електронної держави в її правових, технологічних та економічних аспектах.

В рамках PKI-FORUM UA 2017 4 вересня з доповіддю на тему “Практичні аспекти захисту корпоративної інформації в рамках українського права” виступила старший юрист практики корпоративного захисту бізнесу АО WinnerLex Тетяна Сауріна разом з Антоном Яременко, юристом Axon Partners (Anton Yaremenko Remote Associate – Kharkiv).

Подібний Форум в Україні проводиться не вперше, і на цю хвилину це єдина і унікальна галузева подія, що дозволяє зібрати постачальників послуг і користувачів ЕЦП, а також всебічно висвітлити тему електронного цифрового підпису в Україні.

Основна мета проведення Форуму – створення інформаційного майданчика для дискусії, обмін думками і досвідом між експертами, представниками державних органів і бізнесу. Це дає можливість дізнатися про досягнення в сфері надання електронного цифрового підпису (ЕЦП), вирішенні проблемних питань, пов’язаних з особливостями нормативно-правового регулювання і технологічними бар’єрами.

http://pkiforum.org.ua/